Kedvezménykuponok

Kedvezménykuponok

Kedvezmény kupont keresel, amelyet fel tudsz használni a Wilsondon? Mivel mi tartósan alacsonyan tartjuk az árainkat, ezért nincsenek kedvezménykuponjaink. Az árképzéskor figyelembe vesszük a konkurencia árait, a termék valós értékét a minőségére való tekintettel, vállalatunk üzemeltetési költségét, a szállítási költségeket és azt, hogy a dolgozóinkat megbecsülve megfelelő fizetést tudjunk biztosítani nekik. Egy szlovák vállalat vagyunk, és nagyon fontos a számunkra, hogy a lehető legjobban gondoskodni tudjunk a vásárlóinkról, a dolgozóinkról és a családunkról. Azonban az, hogy nincsenek kupon kódjaink nem jelenti azt, hogy nem árazzuk le a termékeket. Az árak dinamikusan változnak, és ha tudunk kedvezményt biztosítani a termékeinkre, azt megtalálod a termék mellett feltüntetve. A legnagyobb kedvezményeket pedig a Kiárusítás menüpont alatt találod.

Jelenleg csak a hűséges vásárlóinknak tudunk kedvezmény kuponokat adni. Hogy hogyan tudsz ilyen kuponhoz jutni? Amennyiben már vásároltál nálunk (legalább egyszer), megjutalmazzuk a hűségedet. Vásárolj nálunk és évente néhány alkalommal az e-mail címedre küldjük majd a kedvezmény kódot. Az árpolitikánkról pedig többet is megtudhatsz erre a linkre kattintva. 

 

 

Érdekelne a nagykereskedelmi együttműködés? Méretre szabjuk neked az árakat! Amennyiben éppen egy kávézó, étterem, cukrászda vagy egy szálloda, esetleg az iroda berendezésén fáradozol, ne habozz és keress meg minket. 

Kapcsolat: info@wilsondo.hu