Egyedi méretre gyártott matracok

Egyedi méretű matracot szeretne?

Nem standard méretekkel rendelkező matracra van szüksége? Semmi probléma! Mi vállaljuk a méretre vágást! A méretre gyártott matracok pontosan az Ön által megadott méretben készülnek. Amennyiben a magasabb emberek közé tartozik, avagy nem standard méretű ággyal rendelkezik mi biztosítjuk, hogy Ön is ugyanolyan matracok közül tudjon válogatni, mint bárki más. Nálunk szinte bármilyen típusú matracot kiválaszthat, amelyet aztán az Ön által kért méretben gyárttatunk le. Lakókocsiba keres matracot, a nyaralóba vagy a gyerekágyba atipikus méretben? Nem probléma, mi megoldjuk Önnek!  Egészségügyi matracaink közül is válogathat, amelyek biztosan megfelelnek majd az elvárásainak a minőséget illetően.

Ebben a kategóriában Wilsondo és Materasso márkájú matracokat talál, amelyeket ingyen méretre vágunk. A többi kínálatunkban szereplő matracot szintén le tudjuk gyárttatni atipikus méretben, de ezeknél a matracoknál + 20 000 Ft méretre vágási díjat számolunk fel. Válasszon bármilyen matracot a kínálatunkból és írja be, hogy milyen méretben szeretné. 

Az egyedi matracok megrendeléséről ebből a cikkünkből tudhat meg többet: Hogyan tudok egyedi méretű (atipikus) matracot rendelni?

Nem tudja, hogy pontosan milyen matrac is lenne Önnek vagy gyermekének a legmegfelelőbb? Olvassa el az ezzel kapcsolatos cikkeinket:

FONTOS TUDNIVALÓK:

Az egyedi méretekben gyártott atipikus méretű matracokat külön Önnek készítjük, egyedi méretben, ezért ezekre más feltételek vonatkoznak:

 • A matracok méretre vágásának díja:
      -  Materasso és Wilsondo márkájú matracok esetében: a matrac ára megegyezik a méretben legközelebbi matrac árával
      - 
  Az összes többi matrac esetében: 20.000 Ft + a kiválasztott méretben legközelebbi matrac ára
 • A külön méretre gyártott matracokat előre ki kell fizetni. Utánvételes fizetés nem lehetséges.
 • A méretre gyártott matracoknál nincs mód a visszaküldésre!
 • A méretre gyártott matracokat maximum 200 cm méretben tudjuk legyárttatni.
 • Mindig nagyobb méretet kell választani, abból vágják ki a kért méretet.
 • A méretre gyártott matracot gyártási ideje 2-5 hét.

Standard matrac méretek a kínálatunkban

A kínálatunkban szereplő felnőtt matracok méret szerint:

Materasso matracaink méret szerint:

A kínálatunkban szereplő gyerekmatracok méret szerint:

A gyerekmatracok terhelhetősége maximum 60 kg.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés