Rólunk

Rólunk - Wilsondo.hu

A szlovák piacon már 2011 óta vagyunk jelen, a magyar piacra pedig 2018-ban léptünkbe. Online áruházként kezdtük, ahol gyerekbútorokat árultunk. Ma már több e-shoppal is rendelkezünk Szlovákiában és Magyarországon egyaránt. Az olyan specializálódott webshopjainkat szeretnénk egyesíteni mint az Emeletes-agyak.huMatrac-es-en.hu és a Babaagyak.hu (amely már beolvadt a wilsondo.hu-ba) egy nagy projektbe, ami a Wilsondo nevet kapta. Itt nem csak a gyermekek igényeit szeretnénk kielégíteni, de sokkal szélesebb termékskálával minden korosztálynak szeretnénk bútorokat, matracokat és egyéb lakáskiegészítőket kínálni. Széles kínálatunkban talál bútorokat a hálószobába, a nappaliba vagy az előtérbe is. E-shopunkban minőségi termékeket talál elérhető áron megbízható gyártóktól.

A legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton járunk az eddigi 100 000 elégedett vásárlónk, akiket volt szerencsénk kiszolgálni.

Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelésével és a kiszállítással minden rendben legyen:


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MINDENBEN SZÍVESEN SEGÍTÜNK!

Ügyfélszolgálat:


KÉRJÜK, HA A RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL SZERETNE INFORMÁLÓDNI E-MAILBEN KERESSEN MINKET!
 

Ügyfélszolgálati idő:

  • hétfőtől - péntekig: 8:00 - 16:00

Cégtulajdonos, az internetes üzlet működtetője, amely a wilsondo.hu domain alatt található:

DETSKAPOSTEL s.r.o. 
Székhely: Zemianska Dedina 75.
027 43 Nižná   
Szlovákia       
Statisztikai azonosító szám: 47429151
Adószám: 30465385-2-51
Közösségi (európai) adószám: HU30465385 

Bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartásba
: 2013. október 3-án a Zsolnai Járásbíróságon: Sro (Kft.) részleg, bejegyzés szám: 60353/L 

Mivel mindannyian az EU részei vagyunk, ugyanazon általános üzleti feltételek érvényesek nálunk is, mint Magyaroszágon: mint  például a termékekre adott 2 éves garancia, valamint a 14 napos elállási jog. A részletes általános üzleti feltételeinket elolvashatja:  ITT.