Rólunk

Rólunk - Wilsondo.hu

A szlovák piacon már 2011 óta vagyunk jelen, a magyar piacra pedig 2018-ban léptünkbe. Online áruházként kezdtük, ahol gyerekbútorokat árultunk. Ma már több e-shoppal is rendelkezünk Szlovákiában és Magyarországon egyaránt. Az olyan specializálódott webshopjainkat szeretnénk egyesíteni mint az Emeletes-agyak.huMatrac-es-en.hu és a Babaagyak.hu (amely már beolvadt a wilsondo.hu-ba) egy nagy projektbe, ami a Wilsondo nevet kapta. Itt nem csak a gyermekek igényeit szeretnénk kielégíteni, de sokkal szélesebb termékskálával minden korosztálynak szeretnénk bútorokat, matracokat és egyéb lakáskiegészítőket kínálni. Széles kínálatunkban talál bútorokat a hálószobába, a nappaliba vagy az előtérbe is. E-shopunkban minőségi termékeket talál elérhető áron megbízható gyártóktól.

A legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton járunk az eddigi 100 000 elégedett vásárlónk, akiket volt szerencsénk kiszolgálni.

Wilsondo, egy tukán madár északról, amely a legjobb bútorokkal és matracokkal repül egyenesen hozzád! És miért pont északról? Azért, mert Wilsondo Árváról (Orava) származik, amely Szlovákia legészakibb pontja. Ne feledd, Wilsondo nem csak egy egyszerű madár, és nem is papagáj. Wilsondo egy északi tukán madár.

Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelésével és a kiszállítással minden rendben legyen:


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MINDENBEN SZÍVESEN SEGÍTÜNK!

Ügyfélszolgálat:


KÉRJÜK, HA A RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL SZERETNE INFORMÁLÓDNI E-MAILBEN KERESSEN MINKET!
 

Ügyfélszolgálati idő:

  • hétfőtől - péntekig: 8:00 - 16:00

Cégtulajdonos, az internetes üzlet működtetője, amely a wilsondo.hu domain alatt található:

Wilsondo s. r. o.
Székhely: Zemianska Dedina 75.
027 43 Nižná   
Szlovákia       
Statisztikai azonosító szám: 47429151
Adószám: 30465385-2-51
Közösségi (európai) adószám: HU30465385 

Bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartásba
: 2013. október 3-án a Zsolnai Járásbíróságon: Sro (Kft.) részleg, bejegyzés szám: 60353/L 

Mivel mindannyian az EU részei vagyunk, ugyanazon általános üzleti feltételek érvényesek nálunk is, mint Magyaroszágon: mint  például a termékekre adott 2 éves garancia, valamint a 14 napos elállási jog. A részletes általános üzleti feltételeinket elolvashatja:  ITT.