Kerti bútor szettek

Legnépszerűbb termékek

SANNY kerti étkező garnitúra napernyővel
INGYENESINGYENES 91 290 Ft –11 %
Korábbi: 91 290 Ft  (–11 %)
80 990 Ft
LINNE rattan kerti ülőgarnitúra
INGYENESINGYENES 98 490 Ft –9 %
LINNE rattan kerti ülőgarnitúra
Raktáron (1 db)
CH82151
Korábbi: 98 490 Ft  (–9 %)
89 490 Ft
összesen 2 termék
LINNE rattan kerti ülőgarnitúra
Kiárusítás
INGYENESINGYENES 98 490 Ft –9 %
89 490 Ft

LINNE klasszikus stílusú ülőgarnitúra a kertbe, a teraszra vagy nagyobb erkélyekre

CH82151
SANNY kerti étkező garnitúra napernyővel
Kiárusítás
INGYENESINGYENES 91 290 Ft –11 %
80 990 Ft

Modern fekete SANNY kerti étkező garnitúra napernyővel

CH82154

kerti bútor szettek nagy népszerűségnek örvendenek a kerti bútorok között. Lehetővé teszik, hogy minőségi időt tölthessen a szabadban a családdal vagy a barátokkal. Ezek a kerti étkező garnitúrák kedvezményes áron vásárolhatók meg. Ugyanis szettben sokkal jobb áron veheti meg őket, mint külön egy asztalt és hozzá székeket. Jelenleg számos típusú kerti bútor szett közül választhat, amelyek anyagösszetételben és designban is különböznek.

Anyagösszetétel szerint a legnépszerűbbek közé tartoznak a polyrattan (műrattan), a rattan és a fém kerti étkező garnitúrák és szettek. Azonban nagyon modernek és kelendőek a fa kerti bútor szettek is. A rattan étkező garnitúrák a különleges textúrájuknak, ellenálló képességüknek és hosszú élettartamuknak köszönhetően nagyon népszerűek. A fém kerti szettek stabilak és modernek, míg a fából készült garnitúrák klasszikus kinézettel és a természetességgel hódítanak. Most, hogy egyre több ember szeretne egy szép és modern kerti részt vagy teraszt létrehozni kerülnek még jobban előtérbe ezek a kerti bútor szettek. A modern kerti étkező garnitúrák többnyire egyszerűek, letisztultak és elegánsak.

Amennyiben Ön egy olyan kávézó, étterem vagy cukrászda tulajdonosa, amely kültéri terasszal is rendelkezik, mindenképp szeretnénk figyelembe ajánlani a kerti bútor kínálatunkat.

Egészítse ki a teraszát, az erkélyét vagy a téli kertet a divatos, modern és designos kültéri szőnyegeinkkel és plédjeinkkel.