Hogyan tudok egyedi méretű (atipikus) matracot rendelni?

Külön méretre gyártott matracot szeretne?

Mi mind egyediek vagyunk, ezért hát nem csoda, ha a bútoraink és a matracaink sem mind egyformák és nem felelnek meg a standard méreteknek. A WILSONDO segítségével rendelhet egyedi méretre gyártott, úgynevezett atipikus méretű matracot is. Ennek köszönhetően a matrac az Ön által megadott méretekben fog elkészülni az Ön által kiválasztott matractípusból, hogy tökéletesen beleilljen majd a nem standard méretekkel rendelkező ágyába és így biztosítsa a tökéletes kényelmét. Elég csak kiválasztania egy matracot a kínálatunkból és a megjegyzés részbe beírni az Ön által óhajtott méretet. A legnagyobb méret, amit méretre tudunk vágni a 200x200 cm.

Nálunk két lehetőség közül választhat:

  1. A Wilsondo márkájú (WX) és a Materasso márkájú matracoknál (MA) a végső árhoz már nem társul semmiféle felár. A legnépszerűbb matracainkat megtalálja itt: Méretre gyártott matracok. 

  2. Az összes többi matracot ugyanúgy méretre tudjuk vágatni Önnek, de itt + 20 000 Ft méretre vágási felárral kell számolni, ami még hozzájön a méretben legközelebb álló matrac árához.

1. Méretre gyártott matrac rendelése a felár nélküli kategóriából:

  1. Válasszon ki egy matracot a Wilsondo matracok, a Materasso matracok vagy a Egyedi méretre gyártott matracok kategóriából. 
  2. Válassza ki a standard méretek közül azt, amelyik egy pár centiméterrel nagyobb, mint az a méret, amit Ön szeretne.
    (Sajnos kisebb méretű matracból nem tudunk nagyobb méretűt rendelni, mindig nagyobb méretet kell választani, hogy azt méretre tudják vágni belőle!)
  3. Megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, hogy MÉRETRE GYÁRTOTT, ATIPIKUS MÉRETŰ MATRAC - és az Ön által igényelt méret. 

2. Méretre gyártott matrac rendelése a feláras kategóriából:

  1. Válasszon ki egy matracot a Matracok kategóriából.
  2. Válassza ki a standard méretek közül azt, amelyik egy pár centiméterrel nagyobb, mint az a méret, amit Ön szeretne.
    (Sajnos kisebb méretű matracból nem tudunk nagyobb méretűt rendelni, mindig nagyobb méretet kell választani, hogy azt méretre tudják vágni belőle!)
  3. Megrendeléskor a megjegyzésbe írja be, hogy MÉRETRE GYÁRTOTT, ATIPIKUS MÉRETŰ MATRAC - és az Ön által igényelt méret. 
  4. A végső árhoz így még a rendelés feldolgozásakor hozzátesszük a méretre vágás díját, tehát a + 20 000 Forintot 

Példa a megrendelés menetére:
Az Ön ágyának megfelelően egy 135x200-as méretű matracra van szüksége. A méterben legközelebbi, standard, valamivel nagyobb matrac a 140x200 centiméteres. Ezért méret szerint megnézi a 200x140-es matracainkat és kiválasztja az Önnek legszimpatikusabbat. Ezt a matracot a Kosárba helyezi és beírja a megjegyzésbe: "Atipikus, méretre gyártott matracot szeretnék 135x200-as méretben". A Wilsondo, a Materasso és az Egyedi méretre gyártott matracok kategóriában szereplő matracokat felár nélkül méretre vágjuk. 
Tehát: Atipikus, méretre gyártott matracot szeretnék + (A MÉRET, AMELYBEN KÉRI A MATRACOT).

Nem tudja, hogy pontosan milyen matrac is lenne Önnek vagy gyermekének a legmegfelelőbb? Olvassa el az ezzel kapcsolatos cikkeinket:


FEDŐMATRACOK:
A fedőmatracokat is méretre tudjuk vágatni.
A GM betűkkel kezdődő kódoknál a méretre vágás díja szintén + 20 000 Ft, és ugyanúgy kell megrendelni, mint a matracokat.
A WX betűkkel kezdődő kódoknál a méretre vágás díja ingyenes, és ugyanúgy kell megrendelni, mint a matracokat.

GYEREKMATRACOK:
Gyerekmatracokat szintén méretre tudunk vágatni, ott ugyanazok a feltételek az érvényesek, mint a felnőtt matracoknál. WX kódú gyerekmatracoknál ingyenes a méretre vágás, GM kódú matracoknál + 20 000 Ft.

Fontos információk a méretre gyártott matracok esetében:

Az egyedi méretre gyártott termékeket külön megrendelésre készíttetjük, így azokra egyedi feltételek vonatkoznak. A külön megrendelésre gyártott termékek (azaz a méretre gyártott matracok) árát előre ki kell fizetni. Utánvételes fizetés nem lehetséges. Ezeket a rendeléseket csak legkésőbb 48 órával a rendelés leadása után tudjuk törölni. A külön megrendelésre készített termékeket nem lehet visszaküldeni. A szállítási/gyártási idő ezeknél a termékeknél eltérhet a terméknél szereplő szállítási időtől (általában maximum 3 hét a méretre vágás).

Amennyiben bármi kérdése van ezzel kapcsolatban, nyugodtan keressen minket a +36 1 701 1776 számon vagy e-mailben: info@wilsondo.hu