ÚJDONSÁG Új matrachuzatok Aloe Vera HEALTH SilverCare és Premium Jersey 3D

Jó hírünk van az Ön számára! Az eddig kínálatunkban szereplő matracok egy új javított, úgynevezett Premium Jersey 3D, alaphuzatot kaptak (ez alól kivételt képeznek a 4Kids szériába tartozó gyerekmatracok). Az alaphuzaton kívül még két másik huzat közül is tud választani. Részletes leírásukat itt találja.

PREMIUM JERSEY 3D (ALAPHUZAT, MELY AZ ÁR RÉSZE)

Az antiallergén Premium Jersey 3D alaphuzat egy steppelt huzat, amely a legjobb minőségű hipoallergén poliészterből készült. A huzat kellemes tapintású, puha és könnyed, miközben biztosítja a matracban a megfelelő légáramlást. Ennek eredménye, hogy minden nap friss, kényelmes ágyba fekhet le. A huzat antiallergén tulajdonságokkal is bír. A huzat anyaga sűrűn szőtt 100 % poliészterből készült, nem nyúlik el és nem vonzza a piszkot. A huzat levehető és 30°C mosható mosógépben. Ez a huzat a matrac része, az ár tartalmazza.

premium-jersey-3D

ALOE VERA HEALTH (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

A felár ellenében választható Aloe Vera HEALTH matrachuzat speciális természetes szálakból készült átitatva aloe vera kivonattal, melynek köszönhetően nagyon kellemes tapintású és támogatja a véráramlást. Ez az anyag enyhe hűsítő hatást gyakorol a bőrre, ezért rendkívül jó hatással van az érzékeny bőrűekre. A huzatnak angtiallergén és antibakteriális tulajdonságai is vannak. Megvéd az atkát elszaporodásától, biztosítja a matrac tisztaságát és hosszú élettartamát. A matrac sűrűn szőtt 100 % poliészterből készült aloe vera kivonattal kezelve.A huzat levehető és 40°C mosható mosógépben.

ALOE VERA HEALTH (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

SILVERCARE (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

A felár ellenében választható SilverCare huzat aktív ezüst szálakkal van átszőve, melynek köszönhetően remek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az ezüst ionjai természetes módon ölik meg az atkákat, a gomba és penész spórákat, így a matrac hosszútávon üde marad és minden kellemetlen szagtól mentes. Az ezüst áttvarrás antisztatikus tulajdonságokat és attraktív megjelenést kölcsönös a matracnak. A matrac anyaga sűrűn szőtt 98 % poliészterből + 2 % ezüst ionból készült. A huzat levehető és 40°C mosható mosógépben.

SILVERCARE (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

MEGJEGYZÉS: A képek csak illusztrációs jellegűek, a steppelés vagy az anyag struktúrája mind matraconként eltérhet. 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés