ÚJDONSÁG Új matrachuzatok Aloe Vera HEALTH SilverCare, Premium Jersey 3D, Bamboo, Carbon és Virase

Jó hírünk van az Ön számára! Az eddig kínálatunkban szereplő matracok egy új javított, úgynevezett Premium Jersey 3D, alaphuzatot kaptak (ez alól kivételt képeznek a 4Kids szériába tartozó gyerekmatracok). Az alaphuzaton kívül még számos más huzat közül is tud választani. Részletes leírásukat itt találja.

PREMIUM JERSEY 3D (ALAPHUZAT, MELY AZ ÁR RÉSZE)

Az antiallergén Premium Jersey 3D alaphuzat egy steppelt huzat, amely a legjobb minőségű hipoallergén poliészterből készült. A huzat kellemes tapintású, puha és könnyed, miközben biztosítja a matracban a megfelelő légáramlást. Ennek eredménye, hogy minden nap friss, kényelmes ágyba fekhet le. A huzat antiallergén tulajdonságokkal is bír. A huzat anyaga sűrűn szőtt 100 % poliészterből készült, nem nyúlik el és nem vonzza a piszkot. A huzat levehető és 30°C mosható mosógépben. Ez a huzat a matrac része, az ár tartalmazza.

priemium-jersey-3D

ALOE VERA HEALTH (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

A felár ellenében választható Aloe Vera HEALTH matrachuzat speciális természetes szálakból készült átitatva aloe vera kivonattal, melynek köszönhetően nagyon kellemes tapintású és támogatja a véráramlást. Ez az anyag enyhe hűsítő hatást gyakorol a bőrre, ezért rendkívül jó hatással van az érzékeny bőrűekre. A huzatnak angtiallergén és antibakteriális tulajdonságai is vannak. Megvéd az atkát elszaporodásától, biztosítja a matrac tisztaságát és hosszú élettartamát. A matrac sűrűn szőtt 100 % poliészterből készült aloe vera kivonattal átitatva. A huzat levehető és 40°C mosható mosógépben.

aloevera copy

SILVERCARE (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

A felár ellenében választható SilverCare huzat aktív ezüst szálakkal van átszőve, melynek köszönhetően remek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az ezüst ionjai természetes módon ölik meg az atkákat, a gomba és penész spórákat, így a matrac hosszútávon üde marad és minden kellemetlen szagtól mentes. Az ezüst átvarrás antisztatikus tulajdonságokat és attraktív megjelenést kölcsönös a matracnak. A matrac anyaga sűrűn szőtt 98 % poliészterből + 2 % ezüst ionból készült. A huzat levehető és 40°C mosható mosógépben.

silver

Bamboo (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

Választható Bamboo huzat, amely a szőtt bambusz szálaknak köszönhetően érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a szálak összeszőve egy speciális szövetet alkotnak, amelyek remek hőszabályzó tulajdonságokkal rendelkeznek, tehát nagyon jól reagálnak a test hőjére. Ezen kívül a huzat antibakteriális és penészgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, melynek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását alvás során. Ráadásul nagyon ellenálló, puha és kellemes tapintású is. A huzat anyaga 55 % poliészter és 45 % bambusz. A cipzáras huzat levehető és mosógépben mosható 30°C-on.

bamboo

Carbon (VÁLASZTHATÓ FELÁR ELLENÉBEN)

Választható Carbon matrachuzat, amelyben a felhasznált szénszálak (carbon szálak) az anyagban gátat képeznek az elektromágneses szennyeződésekkel (mint például a wifi vagy a mobil sugárzások) vagy a szikrakisülések szemben, amelyek behatolnak az otthonaink belső tereibe. A szénszálak pajzsot és védelmet nyújtanak ezek ellen az emberi szervezet számára nem kívánatos tényezők ellen. A carbon huzat antibakteriális és sikeresen harcol a penésszel és az egyéb nem kívánatos baktériumokkal, melynek köszönhetően egészséges környezetet teremt. Amennyiben ilyen carbonszálas huzattal ellátott matracon alszik a huzat felszabadítja a testéből a nap során felgyülemlett elektrosztatikus töltéseket. Ennek köszönhetően mélyebben és nyugodtabban tud majd aludni egészséges környezetben.A cipzáras huzat levehető és mosógépben mosható 60°C-on.

carbon

Virase (alaphuzat a Protex és Protex Baby matracokhoz)

A Virase matrachuzat egyedülálló réteggel rendelkezik, amely csökkenti a vírusok (beleértve a SARS-CoV-2) hatását. Egy független európai laboratórium által végzett kutatás eredményei alapján egyértelműen érzékelhető az azonnali (2 órán belüli) hatása. Akár 99,97%-os hatékonysággal. A teszteket a textilek vírusellenes aktivitásának meghatározására vonatkozó nemzetköziISO 18184 szabvány szerint végezték.

virase

MEGJEGYZÉS: A képek csak illusztrációs jellegűek, a steppelés vagy az anyag struktúrája mind matraconként eltérhet.