Trambulinok

Amikor már kellemes meleg idő van odakint egyre több időt töltünk a szabadban a gyermekeinkkel. A kerti trambulinjaink különböző színekben és méretekben kaphatók, amelyek minden gyermeknek mosolyt varázsolnak az arcára. Végre a gyermekek is önfelett kimulathatják és kiszórakozhatják magukat a tökéletes szórakozást nyújtó trambulinjainkon. A trambulin megfelelő választás lesz Önnek és gyermekének is. A trambulin nem csak szórakoztató funkciót tölt be, de egy kis szórakozás után az ember még energikusabb is lesz tőle. A felnőttek is nyugodtan használhatják ugrálásra vagy napozásra.

Kínálatunkban többféle külső használatra szánt trambulin közül választhat. Továbbá kiegészítőket is kínálunk a trambulinokhoz. A trambulinoknak acélból készült rúdjai vannak, amelyeket a trambulin bizonyos részeire kell felszerelni a védőhálóval együtt, ugyanis a biztonság a legfontosabb. 

Az összes trambulinunkra 24 hónapos garanciát nyújtunk. A termék visszaküldéséről és a reklamáció módjáról az Üzleti feltételekben olvashat.