POKKY fa gyerek homokozó paddá alakítható tetővel 120x120 cm

Kód: SW82229
39 390 Ft 31 015,75 Ft ÁFA nélkül
Raktáron | 48 órán belül kézbesítjük (>6 db)
Várható kézbesítés:
16.7.2024

POKKY tömör fa gyerek homokozó paddá alakítható tetővel 120x120 cm méretben kiegészítőkkel

Részletes információ

Termék részletes leírása

Varázsoljon gyermekei arcára örömöt és gondoskodjon arról, hogy sok időt akarjanak a szabadban a friss levegőn tölteni. E közben Ön dolgozhat a kertben vagy olvashatja a kedvenc könyvét. Gyermeke szórakoztatásáról gondoskodva lesz. A tömör fából készült 120x120 cm méretekkel rendelkező POKKY fa homokozó tökéletes választás mindenki számára. A borovi fenyőből készült ellenálló és minőségi homokozó élei a még nagyobb biztonság érdekében lekerekítettek és csiszoltak. A fát tanúsítvánnyal rendező öko impregnálóval kezelték, amely minden biztonsági előírásnak megfelel. A kerti homokozó úgy lett kialakítva, hogy gyermeke a legnagyobb biztonságban legyen benne.Használata közben a tető 2 kis oldalsó paddá alakítható, így a gyerekek kényelmesen játszhatnak benne vagy pihenhetnek a padon. Ez a pad éjszakára vagy használat után lecsukható és így tökéletes tetőként szolgál. Így nem kerülnek bele szennyeződések és a kisállatok sem tudnak bele menni. 

Az előre kifúrt lukak segítik a homokozó könnyebb összeszerelését. A csomagolás tartalmazza a homokozót a padokkal, egy védőfóliát, szigetelő agrotextíliát, és minden szereléket. Tehát összegezve, mindent, ami szükséges egy tökéletes homokozóhoz.

  • Fekete agrotextília - amely biztosítja a homokozó szigetelését a földtől. Ennek köszönhetően a homok a homokozóban marad és nem keveredik a homokozó alatt lévő földdel vagy fűvel. Így a fű és az egyéb gyomnövények nem tudnak áthatolni rajta és bejutni a homokozóba. Ugyanez érvényes a férgekre és egyéb rovarokra is. Az ő bejutásukat is megakadályozza.  
  • Kék védőfólia - amely még jobb védelmet biztosít a homokozónak, megvédi az időjárási viszontagságoktól, főleg az esőtől, a naptól és a széltől, és védelmet nyújt neki télen is. 

PARAMÉTEREK:

  • Méret (HoxMaxSzé): 120 x 22 (40) x 120 cm
  • Deszkák vastagsága: 18 / 20 mm
  • Felhasznált homok ajánlott mennyisége: 180 kg
  • Anyaga: tömör borovi fenyő / vízálló védőponyva / szigetelő agrotextília
  • Szín: natúr borovi
  • Szállítás módja: lapra szerelt

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Jótállás: 24
Súly: 24 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: