Black Friday

A Black Friday akciókra vadászol és a legnagyobb kedvezményeket keresed? El kell ismernünk, hogy Wilsondonál nincsenek Black Friday napok. Nálunk egész évben méltányos árakat találsz, amelyek a valós költségek és a piac helyzet alapján kerülnek kiszámításra.

Az, hogy nincsenek kedvezmény kuponjaink vagy kódjaink a fekete péntekkel kapcsolatban nem jelenti azt, hogy nincsenek is nálunk kedvezmények. Az áraink változnak, és amennyiben egy bizonyos termékre tudunk akciós árat adni, azt a konkrét termék mellett láthatod. A legnagyobb kedvezményeket pedig a Kiárusítás menüpont alatt találod.

A hűséges vásárlóinknak kedvezmény kuponokat adunk. Hogy hogyan tudsz ilyen kuponhoz jutni? Amennyiben már vásároltál nálunk (legalább egyszer), megjutalmazzuk a hűségedet. Vásárolj nálunk és évente néhány alkalommal az e-mail címedre küldjük majd a kedvezmény kódot. Az árpolitikánkról pedig többet is megtudhatsz erre a linkre kattintva. 

Nyugodtan hasonlítsd össze az árainkat a konkurenciával. A végeredményhez pedig ne felejtsd el hozzáadni a szállítás díját is. Nálunk azonban 35 590 Ft feletti rendelés esetén a szállítás is INGYENES.