VASAT II tanulószoba

Kód: DL25146
Márka: DL
234 190 Ft 184 401,57 Ft ÁFA nélkül
2-6 hét

Retro stílusú bútor tanulóknak 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyermeke szobáját rendezi be, és egyszerre keres modern valamint funkcionális bútort? Ha igen, a VASAT kollekció bútora minden retro vagy skandináv stílus kedvelőjének elnyeri tetszését. Szép, tiszta dizájn, nem hétköznapi színek minden beltérnek egyedi külalakot kölcsönöznek. A kollekció bútora nem csak a gyerekszobába helyezhető. Irodába vagy nappaliba is megfelelő. A bútor minőségi anyagokból készül, kaparással szemben ellenálló. 

Termékek tulajdonságai:

  • Szín: fehér / antracit / riviera tölgy
  • Anyag: DTD / műanyag lábak és fogantyúk 

A VASAT II összeállítás része - az íróasztal, a ruhaszekrény, a tágas polcos szekrény, a keskeny nyitott polcos szekrény és a komód. 

  • Az íróasztal három tágas fiókkal rendelkezik, melyekbe nagy mennyiségű füzet, könyv, vagy más kedvelt tárgy is elfér. Méretek (mély.xszxm): 55 x 120 x 85,2 cm.
  • A polcos szekrénynek tágas szekrénykéi (minden lényeges dolog elrejthető) és polcai (könyvek, fényképek, dísztárgyak tárolására) is vannak. Méretek (mély.xszxm): 42 x 90 x 195,2 cm.  
  • A keskeny nyitott polcos szekrény praktikus, nyitott polcokkal rendelkezik, melyekbe különböző kiegészítők vagy könyvek helyezhetők. Nem csak könyvek tárolására szolgál. A szobában dekoratív funkciója is van. Méretek (mély.xszxm): 38 x 35 x 180,8 cm.
  • A ruhaszekrény tágas polccal és fogastartó rúddal rendelkezik. Méretek (szxmxmély.): 90 x 195,2 x 55 cm. 
  • A komód praktikus polcokkal rendelkezik, melyekbe különböző kiegészítők, könyvek helyezhetők. Méretek (mély.xszxm): 42 x 90 x 135,5 cm.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ifjúsági szobák
Súly: 262.22 kg
Anyaga: DTD/MDF
Szín: Fehér, Tölgy
Felülete: Matt
Minta: Minta nélkül

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: